Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tule mukaan Eläkekerhoon tiistaisin klo 12 osaston toimistolle.
Kahvitellaan, jutustellaan ja suunnitellaan yhteisiä retkiä ym.tapahtumia .

 

kerhon pj. on Erkki Ailanen puh.040 5142301 , sihteeri Matti Jalkanen 0443425458
 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Kouvolan Seudun Autoalan Työntekijät ry. Os 033:n Eläkeläiskerho Perustettu 25.10.1974

Kerhossa on lähes 30 aktiivista osanottajaa. Tosin viimeisen kahden vuoden aikana kolme kerholaista on poistunut joukostamme.

Kerholaiset kokoontuvat säännöllisesti viikoittain, joka tiistaina klo 12:00 osaston toimitiloissa Kouvolan keskustassa. Viikoittaiset tapaamiset ovat mukavia keskustelutuokioita, jotka maustetaan kahvilla ja leivonnaisilla. Viikoittaisiin tapaamisiin osallistuu yleisimmin noin 20 kerholaista mutta silloin tällöin vuoden mittaan saadaan kaikki koolle yhtä aikaa.

Tiistaitapaamisissa juhlistetaan myös kerholaisten merkkipäiviä. Päivän sankari tarjoaa kerholaisille täytekakkua ja pullaa. Näin saadaan täydet kympit ja viitoset juhlistettua.

Kerhon toimintaa suunnitellaan ja pidetään yllä kevät ja syyskokouksin ja toiminnan rahoitus hoituu kahvikassan ja osaston avustusten avulla. Vuoden kierto päättyy juhlalliseen Joulusaunaa, jossa karistetaan vuoden pölyt hartioilta ja aletaan hiljentymään Joulun viettoon.

Kesällä kerho pitää lomaa. Kesällä on ollut tapana järjestää mukava kesäpäivä osaston mökillä Hillosensalmella. Päivää vietetään leikkimielisten kisailujen ja kahvittelun merkeissä. Toinen kesän kohokohdista on Kaakkois-Suomem Eläkeläiskerhojen yhteinen kesätapaaminen.

Osaston järjestämiin toimintoihin kerholaiset luonnollisesti ottavat osaa, Näihin tapahtumiin kuuluu yhteiset onkikisat, pikkujoulut ja osaston mukana AKT:n Kesä- ja Talvipäivät.

 

Kaakkois-Suomen eläkeläiskerhojen toiminta on ollut aktiivista koko toimintansa ajan, 13.11.1987 lähtien. Toiminta koostuu yhteisistä matkoista eri tapahtumiin ja kohteisiin Osasto 033:n eläkeläiset ovat osallistuneet aktiivisesti yhteisiin rientoihin. Yhteistoiminnassa on mukana seuraavat kuusi kerhoa eri osastoista..

1.    001 Kotkan Autopuoli Tuomisalo Tauno

2.    002 Imatra Simpanen Pekka

3.    033 Kouvola Lindeman Pekka

4.    062 Lappeenranta Lairi Jouko

5.    136 Haminan ahtaajat Turunen Kari

6.    137 Kotka Ahtaajat Hulkkonen Matti

 Vakituisia joka vuotisia tapahtumia on kerhojen yhteiset kevät- ja syyskokoukset sekä jokavuotinen kesätapahtuma. Kukin kerhon järjestää vuorollaan niin kokoukset kuin kesätapahtumatkin. Eläkeläiskerhojen yhteistoimintaa on vetänyt vuosien ajan menestyksellisesti kouvolalainen pitkäaikainen ay-aktiivi Pekka Lindeman. Kiitos toiminnan ylläpitämisestä kuuluu tietenkin jokaisen kerhon vetäjälle.

 

Terveisin

Matti Jalkanen

 

_______________________________________________________________________________________________________

   RISTO JOKELAN SYNTYMÄPÄIVILLÄ   3.2.2018              ( virallinen päivä 2.2.2018 )

 

 

ISÄNTÄ ISÄNTÄ

 

 

 

 

 

SANKARI

HEINOLASTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       MITÄS LÖYTYY PAPPAKERHON LAHJAKASSISTA

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________

 

Tiistainen kerhopäivä 9.3.2016.  Kerholaisten vieraana liiton kunniapuheenjohtaja Risto Kuisma.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KUVAMUISTOJA RETKILTÄ

LÖYTYY KERHON ALAVALIKOSSA "KUVAMUISTOJA"

___________________________________________________________________________________________________